BMW E61 Diversity Modul

BMW E61 Diversity Modul

Az BMW E61 Diversity Modul a kulcs jelének és a rádió antennájának az erősítéséért felel.
Nélküle az autó nem nyílik/záródik távirányítással és/vagy a rádió nem találja az állomásokat.

A BMW E61 esetén ennek a modulnak tönkremenetele típushiba. 

Ennek az az oka, hogy alkatrészt olyan helyre tették, ahol a környezet viszontagságainak folyamatosan ki van téve pl.: Nedvesség, hőhatás, szél.

Ezért a védettebb helyen elhelyezett alkatrészekhez képest jobban öregszik és korrodálódik. Sokszor még a nem korrodált modulok is tönkremennek, az alulméretezésnek köszönhetően.

Mivel a legújabb ilyen típusú autó is 10 éven felüli, végleges megoldást csak új alkatrész hozhat, egyéb estben rövid időn belül a cseredarab is tönkremegy.

Tudjuk, hogy a gyári egységek az autó árához képest magas áron érhetőek el, ezért kifejlesztettük a gyári modulokkal kompatibilis paneleket. Ezeket a paneleket a gyári modul árának kevesebb mint feléért kínáljuk.

E61 868 Mhz-es Diversity / Antenna erősítő modul

1.:

ZB Diversity/FBD 868

2.:

6934478

9183564

6985531

BMW E61 Antenna Modul

Ha nem biztos a az alkatrész beazonosításával kapcsolatban küldjön fényképet az alábbi e-mail címre.

Hiba azonosítása

Távvezérléssel nyithatatlanná válik a jármű. 

Figyelem! Mielőtt megrendeli az általunk gyártott antenna erősítő modult, kérje szakember segítségét a hiba lokalizálásban. A hibát okozhatja még hibás kulcs, sérült vezeték is. 

Az BMW E61 kiszerelt modullal is használható, de a rádió, a távirányítás, a kulcs nélküli indítás funkciók nem működnek.

BMW E61 Antenna Modul
A modulra 1 év garanciát vállalunk
A modul ára: 39.990 Huf
Az ár csak a régi modul leadása esetén érvényes!

Az általunk fejlesztett antenna erősítő modul minden gyári típussal kompatibilis, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.